editie 29 / september 2009

Personalia

Directiefunctie Cedar BV

Nog op uitnodiging van de op 19 januari 2009 overleden Cedar-directeur André Beemsterboer heeft Yvonne Looye een half jaar leiding gegeven aan genoemd facilitair bedrijf dat ook voor Lira diensten verzorgt. Na haar door het bestuur van de aandeelhoudersstichting Cedar hogelijk gewaardeerde inzet als directeur ad interim van Cedar BV heeft zij besloten zich terug te trekken als kandi­daat voor de functie van directeur. Thans wil ze weer voorrang geven aan waar haar hart naar uitgaat: zich inhoudelijk bezig houden met de vele aspecten van het auteurs- en naburig recht.

In haar plaats is vanaf 1 augustus 2009 mw. Marianne de Gier van Berenschot voor drie dagen per week als interim-manager aangesteld.

KH

Accountmanager Lira

Schelte van Ruiten, gedurende 3 2 jaar Lira=s accountmanager, heeft zijn positie bij Cedar -en daarmee bij Lira- met ingang van 1 mei 2009 verruild voor de functie van managing director bij de internationale dansgroep Emio Greco l PC. Het Lira-bestuur heeft bij zijn vertrek grote erken­te­lijkheid geuit voor zijn inzet en werkkracht en voor de vele veranderingen die hij in gang heeft gezet.

KH