editie 4 / mei 2001

Berichten

Aanstaande verhuizing

 

LIRA zal vanaf 1 augustus aanstaande niet langer in Amstelveen gehuisvest zijn. Alle medewerkers van Cedar - waarvan het bureau van LIRA deel uitmaakt -, gaan samen met de collega’s van Buma/Stemra en de IMJV (International Music Joint Venture) over naar een nieuwe locatie in Hoofddorp. De reden voor de verhuizing: het huidige pand voldoet niet meer aan de arbo-kwaliteitseisen; de verhuurder wil het na afloop van het huurcontract, op 30 juni 2002, grondig renoveren. Dat duurt een jaar, en kan alleen gebeuren als het gebouw leeg is. Omdat voor een jaar naar elders verhuizen geen alternatief biedt, en omdat de huurprijs daarna fors zal stijgen, besloot de directie van Cedar/Buma/Stemra tot vestiging in een iets goedkopere regio.

 

De bereikbaarheid van het nieuwe pand “Gemini” – gevestigd in kantorenpark Beukenhorst- Oost in Hoofddorp - is in diverse opzichten goed. 

 

Met de auto:

De eigen parkeergarage heeft 200 parkeerplaatsen.

 

Met de bus:

 

De busverbinding “De Zuidtangent” tussen Amsterdam en Haarlem kent een vrije busbaan, en een halte op 150 meter van het pand, waarvandaan iedere 5 minuten een bus vertrekt. Schiphol is binnen 5 minuten bereikbaar.

 

Met de trein:

Het treinstation Hoofddorp ligt op 10-15 minuten loopafstand en er gaan minimaal tweemaal per uur treinen naar Amsterdam CS, Den Haag, Leiden, Rotterdam, etc.

 

RS